Jak zrobić dobrą kawę bez ekspresu?
Właściwości owoców kawowca znane były już Etiopczykom w I tysiącleciu przed naszą erą. Gdy dotarły dzięki Arabom do Jemenu, jego mieszkańcy bardzo się nimi zainteresowali….
Właściwości owoców kawowca znane były już Etiopczykom w I tysiącleciu przed naszą erą. Gdy dotarły dzięki Arabom do Jemenu, jego mieszkańcy bardzo się nimi zainteresowali….
Świetna dla urody, posiada właściwości lecznicze. Ma najwyższą zawartość witamin z grupy B, m.in. B1, B2, B6. Można ją przyrządzać na słono i na słodko….
Przyczyną zakwaszenia organizmu jest najczęściej złe odżywanie, w wyniku czego w ciele gromadzą się nadwyżki kwasów, których organizm nie jest w stanie się pozbyć. Zwiększony…
Każdy kto chce się odżywiać zdrowo lub być „fit”, a nie ma czasu na długie i mozolne przygotowywanie potraw, powinien pomyśleć o zakupie szybkowara. Ten…
Tuńczyk już od wielu lat jest jednym z najpopularniejszych źródeł białka dla sportowców. Bardzo wiele poradników zaleca jego często spożywanie ze względu na wysoką zawartość…